spookachtige prinswisseling sokkestoppers

Carnavalsvereniging de Sökkestoppers maakt zaterdag 8 november de identiteit van de nieuwe prins bekend. Deze avond is altijd in nevelen gehuld, maar dit jaar lijkt het mysterie groter dan ooit tevoren. Dat heeft alles te maken met het thema van de avond: ‘Het spookt in Heino’. Zo’n thema kan mooi gebruikt worden om speculaties op gang te krijgen. De Sökkestoppers schromen niet om daarvoor alle ‘moderne’ middelen te gebruiken. Zo is al enige tijd een aankondigend filmpje te zien op YouTube.

De prinswisselingscommissie, die verantwoordelijk is voor de keuze van de prins en het verloop van de avond, belooft op zaterdag 8 november een vervolg van het filmpje te laten zien en weet al te melden dat prins Pascal I op gepaste wijze door zijn vriendengroep ‘afgevoerd’ wordt. Rond de klok van 22.49 uur (elf minuten voor elf) moet de identiteit van de nieuwe prins duidelijk zijn. Tot die tijd blijft dat natuurlijk het best bewaarde geheim van Heino.

De verkiezing van de opvolgers van prins Pascal I en adjudant Eric is natuurlijk het hoogtepunt van de avond, maar het programma biedt nog meer vertier. Zo zijn er optredens van de verschillende dansgroepen van de Sökkestoppers en zullen ook de dansmariekes en een compleet nieuwe groep Showgirls hun opwachting maken. Het laatste deel van de avond is in handen van huis-DJ Ronnie Blankenvoorde. De prinswisseling in de residentie (Oortwijn Heino) begint om 20.30 uur.

Ook de Gaägies, de jeugdraad van de Sökkestoppers, heeft zaterdag 8 november haar prinswisseling. Het programma in de residentie begint om 14.30 uur en wordt grotendeels gevuld met een playbackshow. De opvolger van Prins Mark I zal in een soort spelvorm op spectaculaire wijze bekend worden gemaakt. De entree voor deze middag is gratis en alle kinderen krijgen drinken en chips aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.