Home / archiefcentraal / speciale theatervoorstelling over loverboys

speciale theatervoorstelling over loverboys

Het duurt nog wel een tijdje, maar op donderdag 22 januari 2009 organiseert Landstede Welzijn een thema-avond over loverboys. In ’t Olde Postkantoor in Olst wordt er een interactieve productie van Theater THOT opgevoerd die bedoeld is voor meiden én hun moeders uit Olst en Wijhe van 13 tot 17 jaar. De voorstelling start om 19.00 uur, na de tijd is er een verwerking. Dat houdt in dat er een aantal stellingen worden behandeld.

Het verhaal gaat over Lisa, een meisje van 15 jaar dat verliefd wordt op Mike. Marjon, de beste vriendin van Lisa, begrijpt niet hoe zij aan al die dure spullen en kleding komt en waarom ze zo snel met Mike naar bed gaat. De moeder van Lisa toont weinig interesse in haar en het komt tot hevige ruzies. In het theaterstuk zie je hoe Mike ervoor zorgt dat de kloof tussen Lisa, haar moeder en haar vriendin steeds groter wordt. Hij isoleert Lisa. Uiteindelijk vraagt Mike om een wederdienst: Dat blijkt seks met een vriend te betekenen. En van het één komt het ander.

In verband met beperkte plaatsen voor deze voorstelling is het verstandig om te reserveren. Dat kan bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe, het liefst per e-mail op jrouwhof@landstede.nl of op welzijnolst-wijhe@landstede.nl. Als je toch telefonisch wil reserveren, doe dat dan op 0570-562529. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.