speciale tassen te koop bij de wereldwinkel

Bij de Wereldwinkel in Raalte zijn vanaf zaterdag 29 november zeer speciale tassen te koop. Het gaat om de ArtBags ‘Stop aids now’ van 2008. Deze nieuwe tassen worden zaterdag op spectaculaire wijze gelanceerd met bekende Nederlanders in de Amsterdamse Bijenkorf.

Dit jaar zijn er tassen van de ontwerper Jan Taminiau en van kunstenaar Ton Schulten. Ook is er een Dance4life-bag voor jongeren. Deze is ontworpen door kunstenaar/radio-DJ Ruud de Wild. De ontwerpers hebben belangeloos meegewerkt en dragen daarmee bij aan de internationale aidsbestrijding. De productie van de tassen is wederom mogelijk gemaakt door deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. De totale opbrengst van de actie gaat naar projecten van ‘Stop aids now’. Inmiddels is er al meer dan twee miljoen euro naar verschillende projecten gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.