smhc warm de winter door met disselhorst

De Sallands Mixed Hockeyclub kan de winter warmpjes doorkomen. Clubgebouw en kleedaccommodatie van de SMHC zijn namelijk uitgerust met een compleet nieuwe CV-installatie. Een duur grapje, waar de penningmeester van de club zich wel een paar keer voor achter de oren moest krabben, voor de klus geklaard kon worden. Maar toen was daar Disselhorst Installatietechnieken.

Andre Roetert Steenbruggen, directeur van Disselhorst Installatietechnieken: “Mijn dochter speelt bij de SMHC en ja, dan weten ze je snel te vinden.” Maar hij zegt het met een glimlach. “Ik ben blij dat ik dit soort dingen kan doen in mijn eigen woongemeenschap. Maatschappelijk ondernemen vind ik heel belangrijk. We staan midden in de samenleving en dan zijn dit soort acties part of the deal.”

“Noem het maar een flinke bijdrage om de aanschaf haalbaar te maken”. aldus Roetert Steenbruggen. “Disselhorst komt daar niet zo vaak mee in het nieuws. Maar ik denk dat er eigenlijk geen club is in de regio waar we nog niet op de één of andere manier een bijdrage aan gedaan hebben. Onze werkwijze? Als ons personeel of één van onze klanten betrokken is bij een club, dan valt er wel te praten.”

Voorzitter Fred Roelfsema van de SMHC is ook blij met het gerealiseerde: “Je hebt als club dit soort ondernemers nodig. Maar je moet ook leden hebben die de handen uit de mouwen willen steken. Zonder hen was dit niet gelukt.” SMHC denkt overigens binnenkort haar 250ste lid in te kunnen schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.