smeekens ook in thialf nog niet bij beste tien

Net als verleden week is de Raalter schaatser Jan Smeekens er nog niet in geslaagd om zich bij de tien snelste sprinters van de wereld te schaatsen. In IJsstadion Thialf was de TVM-sprinter met een tijd van 35,50 wel weer de snelste Nederlander. In de A-klas welteverstaan, Simon Kuipers – die door zijn val van vorige week in de B-ploeg moest starten – zette een tijd van 35,46 neer. Hij was de snelste in zijn serie.

Bij de echte sprintkanonnen leek Joji Kato opnieuw de snelste sprinter te worden, maar de Japanner ging net als vorige week in Berlijn tijdens zijn eerste rit onderuit. Pekka Koskela bleek vrijdag in Heerenveen uiteindelijk de snelste van het snel. Als enige van de 51 schaatsers dook de Fin onder de grens van 35 seconden. Niemand was echt bij machte om dicht in de buurt te komen van Koskela’s 34,88, die dus ook aan kop blijft in het klassement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.