smeekens herstelt zich op tweede 500 meter

Jan Smeekens komt nog wel te kort om zich écht tussen de mondiale sprintkanonnen te vestigen, maar de 500 meter die de jonge Raaltenaar zaterdagmiddag schaatste is hoopgevend voor de toekomst. In de rit tegen Brent Aussprung herstelde Smeekens zich knap na het teleurstellende optreden van vrijdag.

In tegenstelling tot vrijdag was Smeekens zaterdag dus ook weer de snelste Nederlander, iets wat de Nederlands kampioen ook wel een beetje aan zijn stand verplicht is. Zijn 35,52 bracht hem tot een twaalfde plek, goed voor 21 wereldbekerpunten. Joji Kato bleek zaterdag de snelste sprinter te zijn: Niemand kon tippen aan zijn 34,70.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.