Home / archiefcentraal / slecht weer drukt stempel op zondagvoetbal

slecht weer drukt stempel op zondagvoetbal

De winterse weersomstandigheden van dit weekend hebben ervoor gezorgd dat voetballen zondagmiddag in de regio niet overal mogelijk was. Zo werd bijvoorbeeld de uitwedstrijd van Rohda Raalte tegen Jonge Kracht afgelast.

Maar bij die ene wedstrijd bleef het niet, want door de hevige sneeuwval werden er ook nog eens twee duels gestaakt. Broekland ging in en tegen Vilsteren met 0-2 aan de leiding toen de wedstrijd werd gestopt vanwege de witte sneeuwvlokken. Hetzelfde overkwam de voetballers uit Nieuw Heeten. Zij keken in Kampen tegen een 4-1 achterstand aan, toen ook hun wedstrijd werd gestaakt vanwege de barre weersomstandigheden.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.