Home / archiefcentraal / sallands likeurtje kromme bocht iesselvocht

sallands likeurtje kromme bocht iesselvocht

Bottelier De Dom uit Olst heeft een eigen IJssel-likeur op de markt gebracht. De likeur wordt ‘Kromme bocht Iesselvocht’ genoemd. Wethouder Jonny Hollander had afgelopen week de eer om een fles in ontvangst te nemen.

Naast de smaak van rum, vanille, karamel en verse citrusvruchten bevat de nieuwe likeur een prachtige Sallandse poëzie van Gregorius uit Olst. Wethouder Jonny Hollander is trots op een likeur die staat voor de IJssel en dus ook voor de gemeente Olst-Wijhe. ‘Kromme bocht Iesselvocht’ is uitsluitend bij Bottelier De Dom te verkrijgen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.