rojale korting bij ter haar mode raalte

Het is al een weer tijdje geleden dat Ter Haar Man Mode werd uitgeroepen tot Raalter Ondernemer van het Jaar (ROJA), maar nog niet eerder heeft zij zichzelf de mogelijkheid gegund om dat met haar klanten te vieren. Dat gebeurt deze week bij Ter Haar Casuals, Ter Haar Man Mode, Knock Knock en InMind. Houd dus daarom de brievenbus goed in de gaten voor een kortingsbon of surf snel naar staging2.terhaarmode.nl om deze te downloaden.

Met de kortingscoupon ontvang je dertig procent korting op een kledingstuk naar keuze bij één van de vier modezaken van Ter Haar. Aarzel dus niet, knip de hanger uit en hang het aan die ene jeans of jas die je al tijden op het oog had. Het label is eenmalig geldig en op één artikel van toepassing. De actie geldt niet in combinatie met andere acties en loopt tot en met maandag 10 november. Meer actievoorwaarden op staging2.terhaarmode.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.