Home / archiefcentraal / rohda raalte pakt toch nog periodetitel

rohda raalte pakt toch nog periodetitel

Rohda Raalte heeft op eigen veld met maar liefst 5-0 van Avanti gewonnen. Jordi Lemmens was verantwoordelijk voor de eerste twee treffers, waarvan de tweede uit een vrije trap. De linksback komt steeds beter in zijn spel en is ook aanvallend van grote waarde voor Rohda.

Avanti kwam geen moment in het spel. En als de bezoekers wel gevaarlijk werden, dan was daar altijd nog de uitstekend keepende Ruben Tepperik waar Rohda altijd op kan vertrouwen. Melvin Velthuis en Justin Zikama zorgden via aanvallen over de flanken voor de 3-0 en 4-0. Na rust was het spelbeeld niet anders. Rohda beschikt over veel meer kwaliteit dan Avanti en liet dit ook zien. De ingevallen Rik Keijzer bepaalde de einduitslag: 5-0.

Na het eindsignaal was het voor Rohda afwachten op de uitslag van het duel tussen koploper Juliana AWC. Toen er werd omgeroepen dat zij niet verder dan 3-3 waren gekomen, barstte de vreugde los: Rohda Raalte is periodekampioen!

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.