rohda mag feestje rigtersbleek verstoren

De kersverse periodekampioen van de eerste klasse, Rohda Raalte, speelt zaterdagavond een uitwedstrijd bij Rigtersbleek in Enschede. Om 20.00 uur treden de gasten uit Raalte aan tegen de promovendus op Sportpark Rigtersbleek. Buiten het feit dat deze wedstrijden doorgaans op zondagmiddag worden gespeeld, is dit niet zo bijzonder. En eigenlijk voor ons ook geen reden om het aan te kondigen. Waar het niet dat wij door Rigtersbleek werden getipt.

Naar wat blijkt is de wedstrijd vanavond voor de thuisploeg er één van groot belang. Rohda, dat afgelopen zondag zelf een feestje heeft mogen vieren, heeft nu kans om een groot feest te verstoren. “Doordat er deze avond een groots jaren ‘60-‘70 feest in ons paviljoen is georganiseerd, nodigen wij alle spelers, begeleiders, officials, pers en toeschouwers uit in de kantine van Korfbalvereniging Rigtersbleek”, zo lezen wij in onze mail.

Rohda wordt door de thuisploeg als absolute titelkandidaat ontvangen. “Rohda is al jaren een voetbalbolwerk met kampioenschappen op hoofdklasseniveau. De laatste jaren pendelen ze heen en weer tussen de eerste klasse en hoofdklasse. Ieder jaar in de eerste klasse is de doelstelling om kampioen te worden. Met een uitgebalanceerde selectie zijn ze nu al redelijk op de goede weg. Vanavond is voor iedereen de toegang zoals gebruikelijk weer gratis.” Er worden meer dan 500 toeschouwers verwacht.

Rigtersbleek bezet als nieuwkomer in deze klasse de vierde plek met 13 punten uit acht wedstrijden. Bij verlies van Rigtersbleek zal Rohda waarschijnlijk een onoverbrugbare voorsprong op Rigtersbleek nemen. De doelstelling van Rigtersbleek is een plek bij de eerste zes in de eerste klasse. Dus ook met een nederlaag kan daar wel aan worden voldaan, maar natuurlijk is het zo lang mogelijk meestrijden om de prijzen het meest interessant voor een ieder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.