rohda langer door met trainer peter reumer

Het eerste elftal van Rohda Raalte zal ook volgend seizoen onder de hoede van Peter Reumer vallen. De Raalter voetbalvereniging heeft deze week overeenstemming bereikt met de Zwollenaar over verlenging van het contract. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over voortzetting van de samenwerking in het seizoen 2009/2010, met een optie voor nog een jaar. Bovendien heeft zowel Rohda als Reumer de intentie uitgesproken om ook daarna met elkaar door te gaan.

Peter Reumer is sinds juli 2008 bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Rohda Raalte. Onder zijn leiding is Rohda Raalte tot nu toe zeer succesvol in de Eerste Klasse E van het zondagvoetbal. Van de acht tot nu toe gespeelde wedstrijden werd er slechts één wedstrijd verloren, de overige zeven wedstrijden werden door zijn ploeg gewonnen. Rohda Raalte is een absolute titelkandidaat, won afgelopen weekend al de eerste periode en heeft zich reeds geplaatst voor de derde ronde van de beker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.