roelf en hanneke jansen 60 jaar getrouwd

Roelf Jansen (84) en Hanneke Jansen-Bekkernens (81) zijn 60 jaar getrouwd. En dat heeft het Raalter stel zondag uitgebreid gevierd bij Zwakenberg in Raalte. Er kwamen zo’n 135 mensen af op het feest, dat vooral zeer gezellig was.

Zestig jaar geleden is het duo op het gemeentehuis in Raalte voor de wet getrouwd en in de Plaskerk voor het kerkelijk huwelijk. Daarna hebben ze twee jaar lang op de Sprengenberg in Haarle gewoond. Vervolgens zijn ze naar de Brugstraat in Raalte verhuisd. De straat waar Roelf ook is geboren en tevens de straat waar ze nu samen nog wonen.

Veel mensen kennen Roelf vermoedelijk vooral van het transportbedrijf dat hij jarenlang samen met zijn broer heeft gerund. Hanneke had ondertussen een dagtaak aan de drie dochters die uit het huwelijk zijn voortgevloeid. Verder zijn Roelf en Hanneke echte liefhebbers van Oostenrijk. Het land waar ze al vele malen naartoe zijn geweest. Nog steeds vertrekken ze ‘s zomers elk jaar met de caravan richting de camping in Karinthië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.