ries wink kandidaat voor dorpsdichter raalte

Sinds Heinoër Ries Wink zijn eerste boekbundel uit heeft, is het enthousiasme bij zijn lezers niet te stuiten. Sommige van zijn teksten worden zelfs reeds gebruikt in rouwdrukwerk en kerkelijke liturgieën. In Heino, Raalte en zelfs in Zwolle en omstreken wordt Ries door wildvreemden aangesproken over zijn prachtige boek. Is het gek om een gooi te doen naar de functie van dorpsdichter van de gemeente Raalte?

Tijdens de zeer speciale en drukbezochte literaire avond in het Kulturhus van Raalte is Ries Wink dinsdag officieel gevraagd een gooi te doen naar de titel en functie van dorpsdichter van Raalte. Hierop heeft Ries positief gereageerd en zich kandidaat gesteld. De strijd is begonnen. Kritisch, humorvol èn positief zal er te zijner tijd worden geschreven over zaken die Heino en de gehele gemeente Raalte raken en bezighouden.

Wanneer je Ries wil steunen, koop dan zijn boek ‘Emoties – gebonden en ongebonden’. Rijm, puntdichten, spreuken en gedichten. Een lach en een traan. Emoties uit het hart. Een 146 pagina’s tellende paperback voor slechts 14,95 euro. Te bestellen via iedere boekhandel onder vermelding van titel en ISBN-nummer 978-90-8834-517-3 of via de webwinkel van Boekscout.nl. Een ideaal sinterklaas- of kerstcadeau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.