recorddeelname 14e raalter kroegendrive

De Bridge-liga Salland heeft zaterdag voor de veertiende maal de Raalter Kroegendrive georganiseerd, waarbij zij kon rekenen op een record aantal deelnemers van 112 paren. Waar voorgaande edities van deze kroegendrive beperkt waren voor de leden van de verenigingen uit Raalte, Heino, Wijhe en Wesepe, was dit jaar voor het eerst de deelname open gesteld voor iedereen die dat maar wou.

De deelnemers zijn verschillende locaties in Raalte afgegaan om een potje te kaarten. Op één locatie werd een half uur gebridged om daarna weer snel naar een volgende locatie te gaan. Door de verbouwing bij Laurel’s, andere jaren een vaste stek voor deze drive, werd daar dit jaar niet gespeeld. Bij Chinees Nieuw Peking, Hotel de Zwaan, Restaurant Ufuk, Bar & Brasserie Zwakenberg, Lunchcafé WalkAbout, Café Restaurant Blom en Grillhouse Oase werd wel gespeeld.

Tussen het kaarten door kregen alle deelnemers in de diverse gelegenheden een lunch aangeboden. Het was een gezellige, sfeervolle en zeer geslaagde editie van de Raalter Kroegendrive. De prijsuitreiking vond even na 17.00 uur plaats in de grote zaal van Zwakenberg. Winnaars werden dit jaar Harry Reekers en Geert van Zitteren met een score van 65,69 procent. Jan en Grietje van den berg eindigden als tweede met 64,88 procent, Alphons en Jeanette Huis in ’t Veld (63,90 procent) werden derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.