raalter jeugd smult van suikerspinnen c1000

Dat er afgelopen week gratis suikerspinnen werden uitgedeeld bij de C1000 in Raalte Noord was duidelijk. Grote groepen kinderen kwamen massaal hun gratis spin ophalen. Kinderen die nog van niks wisten werden wel opgetrommeld door hun vriendjes en vriendinnetjes, hetgeen resulteerde in grote rijen voor de kraam.

“Het ging werkelijk als een lopend vuurtje door Raalte Noord, als ik de ouders mag geloven”, aldus Leon Jansen, die namens C1000 de activiteiten rond het tienjarig bestaan coördineert. Een schatting naar het aantal kinderen durfde Leon echter niet te geven. “Maar er is acht à tien kilo suikerspin uitgedeeld. En aangezien één suikerspin bijna niks weegt, betekent dit dat er inderdaad honderden kinderen zijn geweest, zoals ook op de foto’s ook te zien is.”

De eerste activiteiten ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van C1000 Raalte Noord was dus een groot succes. “Volgende week zal het minder druk zijn op de winkelvloer, dan is er ‘Mona Toetjesmiddag’ waaraan maximaal vijftien kinderen per keer mogen deelnemen.” Dit zal plaatsvinden op inschrijving, maar ook daarvoor zijn de eerste aanmeldingen al binnen, laat Leon ons weten. “Er is nog plek, maar dan moet je er snel bij zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.