raaltenaar 28 glijdt met auto in de sloot

Een 28-jarige automobilist uit Raalte is dinsdagochtend met de schrik vrijgekomen. De man reed rond de klok van 07.30 uur op de Stobbenbroekerweg, nabij Hoogeboom Raalte, en gleed in een flauwe bocht zomaar van de weg. De Raaltenaar eindigde met zijn auto uiteindelijk in de naastgelegen sloot.

“De bocht was werkelijk spiegelglad”, vertelt de Raaltenaar kort na zijn schuiver. “Ik reed helemaal niet hard, maar kon echt niks beginnen en gleed zo de sloot in.” Tot groot geluk van de bestuurder sloeg zijn auto niet over de kop, waardoor hij via het raam eenvoudig uit kon stappen. Een kennis, die bij een bergingsbedrijf werkt, heeft de auto van de Raaltenaar vervolgens uit de sloot gevist. De man bleef – net als zijn auto – ongedeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.