raalte viert jaarwisseling dit jaar op ramele

De kogel is door de kerk: Tijdens de jaarwisseling wordt in Raalte weer een groot Nieuwjaarsfeest georganiseerd. Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag een positief besluit genomen over een financiële bijdrage aan de organisatie van dit feest. Die is in handen van Racketcentrum Ramele, C1000 Erik Kroeze en beveiligingsbedrijf RoSEC. Het feest zal plaatsvinden in de hal van Racketcentrum Ramele. De drie partijen willen er een groot skihutfeest van maken.

In de afgelopen jaren heeft de gemeente diverse maatregelen genomen om de overlast in het centrum van Raalte tijdens de jaarwisseling zoveel mogelijk te beperken. Zo is er vanaf 2005 onder meer gewerkt met een alcoholverbod voor de gehele gemeente (gebruik van alcohol in het openbaar) en een vuurwerkverbod voor het centrum van Raalte. Verder werden er door de plaatselijke horeca feesten georganiseerd. Al deze maatregelen hebben de laatste drie jaar geleid tot een rustig en gezellig verloop van de jaarwisseling. De gemeente zal daarom ook voor de komende jaarwisseling deze maatregelen handhaven.

Met het sluiten van De Leeren Lampe is er één locatie voor de feesten rond Oudjaar afgevallen. Racketcentrum Ramele, C1000 Erik Kroeze en het beveiligingsbedrijf RoSEC hebben hierop een plan gepresenteerd bij de gemeente voor het organiseren van een groot Nieuwjaarsfeest. De gemeente verleent medewerking door onder meer een financiële bijdrage van 15.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.