queenmania op jubileumfeest asmb beatrix

Muziekvereniging ASMB Beatrix viert op vrijdag 21 en zaterdag 22 november het 50-jarig bestaan met een groot muziekspektakel in sporthal de Speelbrink in Wijhe. ASMB Beatrix geeft op vrijdag een groots jubileumconcert, op zaterdag komt de Queen-tributeband ‘Queenmania’ naar de sporthal. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Aan het jubileumconcert van ASMB Beatrix wordt medewerking verleend door de majorettes, de minirettes, de formatie Melodie P.I.M.P. en zangeres Fenny. Het muziekcorps zal een daverende show geven met muziek uit de jaren zestig tot en met heden. Daarnaast staat er ook nog een humoristische verrassing op het programma. Aanvang is om 20.00 uur. De sporthal is geopend vanaf 19.15 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Zaterdagavond speelt de Tsjechische band Queenmania in de sporthal. Deze formatie geldt als één van de beste tributebands van Europa. Van natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’ tot ‘Tie Your Mother Down’ en van ‘Bicycle’ tot ‘We Will Rock You’, alle bekende hits van Queen, de legendarische formatie rond zanger Freddie Mercury en gitarist Brian May, komen voorbij.

Queenmania is momenteel bezig met haar Europese tour. Zij heeft bijna in heel Europa concerten gegeven en deze waren allemaal uitverkocht. De Europese tournee wordt afgesloten in Wijhe. Airplay Media zal het concert professioneel opnemen en er een DVD van maken. DJ Marcel Reimink uit Lemelerveld vult de rest van de avond muzikaal in.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. De zaal is echter al open vanaf 19.30 uur. Kaarten à 15 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tankstation Dul, Gasterij Nijland, Cafetaria Fifty-Nine en Toeristinfo Wijhe, Brasserie De Oude School in Olst, Snackbar de Pomp in Heino en bij Annie Schulten Lederwaren en Shoeby Fashion in Raalte. Je kunt ook telefonisch kaarten reserveren op 06-20856209. Als er na voorverkoop nog kaarten over zijn, zijn deze aan de kassa verkrijgbaar voor 17,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.