puthaar wint winkelwagensjoelen bij c1000

Winkelwagentjessjoelen, je doet het niet dagelijks. En dan doe je er aan mee – zoals de heer Puthaar – win je een minuut gratis winkelen. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de C1000 in Raalte Noord werd vrijdag en zaterdag het kampioenschap gehouden.

Klanten konden vanaf zo’n vijftien meter proberen om de winkelwagentjes door de poorten te sjoelen. Waarbij één kar, de bonuskar, voor dubbele punten telde. Uiteindelijk kwamen er vijf deelnemers uit op tien punten, waardoor er een loting moest plaatsvinden. Hierbij werd de heer Puthaar getrokken en hij kreeg naast een grote beker ook een minuut gratis winkelen. Tijdens deze minuut haalde hij voor iets meer dan 239 euro aan boodschappen binnen.

Volgende week zaterdag is er weer een spektakel bij de jarige C1000 in Raalte Noord. Dan wordt er een wervelwindspel gehouden, net als een spelletjesmiddag georganiseerd in een grote overdekte tent naast de winkel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.