picknickmanden voor overesch en boxebeld

Yvonne Overesch uit Raalte en Paulien Boxebeld zijn de volgende twee winnaars van de prijsvraag die Algemeen Plattelands Belang Groot Salland heeft uitgeschreven in het kader van de Waterschapsverkiezingen 2008, die nog tot en met dinsdag 25 november duren. Beide dames kregen afgelopen weekend de picknickmand met streekproducten door de verkiesbare Thea Huisman overhandigd.

De Waterschapsverkiezingen zijn bijna afgelopen. De biljetten konden uiterlijk zondag 23 november 17.00 uur per post teruggestuurd worden. Voor de laatkomers kunnen de biljetten nog tot dinsdag 25 november 12.00 uur gedeponeerd worden in de stembus in het kantoor van Waterschap Groot Salland aan de Dokter van Thieneweg 1 in Zwolle. Donderdagavond wordt de voorlopige uitslag van de verkiezingen in deze regio bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.