pepernoten pieten en gratis knakworsten

Twee Zwarte Pieten hebben woensdagmiddag de C1000 in Raalte Noord bezocht in het kader van het tienjarig bestaan van de supermarkt op die locatie. Vanuit een groot knakworstenblik deelden de Pieten natuurlijk knakworsten uit, maar logischerwijs ook vele pepernoten en snoepgoed. Unox was woensdagmiddag zelfs aanwezig met de échte knaksmobiel.

Wederom een geslaagde middag dus bij de C1000 in Raalte Noord. Aan het einde van de week knallen de prijzen er nog één keer uit met onder andere één minuut gratis winkelen, vier vrijkaarten voor The Sound of Music, een televisie en nog veel meer. Daarna zitten de festiviteiten rond het jubileum erop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.