Home / archiefcentraal / paula koekkoek al 25 jaar in dienst bij zozijn

paula koekkoek al 25 jaar in dienst bij zozijn

Paula Koekkoek is dinsdagochtend verrast tijdens haar dienst in sociaal cultureel centrum De Joetse in Raalte. Acht leden van het Haarlese smartlappenkoor ‘Oons Tiedverdrief’ verrasten haar met een persoonlijk optreden en zetten haar in het zonnetje. Natuurlijk niet zonder reden, want Paula Koekkoek is inmiddels al 25 jaar werkzaam bij Stichting Zozijn.

En dat moest natuurlijk worden gevierd. Naast het verkrijgen van een mooi wandbord en de bloemen was er dinsdag een gezellig samenzijn met enkele leden van het koor uit Haarle. Met zeer uiteenlopende liederen kregen zij de stemming er al gauw in.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.