nog plek vrij in bedrijfsgebouw blankenfoort

Nog één huurder of koper en het volledige bedrijfsverzamelpand Blankenfoort in Heino is in gebruik. Bedrijfsmakelaar Erik Baltes, directeur van TML Makelaars uit Nijverdal is dik tevreden. “Er is in deze tijd juist heel veel behoefte aan bedrijfsruimte voor kleine ondernemingen of starters.”

Het pas gerealiseerde en opgeleverde pand Blankenfoort ligt aan de LJ Costerstraat 27, maar het is met de gevel richting de nabijgelegen N35 gebouwd. De bouw is vrijwel afgerond, alleen de bestrating eromheen moet nog gelegd worden. “De ruimte die nog vrij is, zou in principe heel goed als kleine showroom gebruikt kunnen worden”, zo geeft Baltes een voorzet.

TML is een in Nijverdal gevestigd bedrijfsmakelaarskantoor. “We gaan enerzijds in opdracht van klanten op zoek naar geschikte bedrijfsruimte, anderzijds initiëren we zelf ook projecten”, vertelt Baltes. TML Makelaars wil haar activiteiten uitbreiden richting Salland. De ontwikkeling van ‘Blankenfoort’ was een eerste stap. Het ontwerp is afkomstig van VAB Architecten uit Rijssen, het gebouw is er neergezet door Aannemersbedrijf Paalman. Tempelman. “Het heeft mij eigenlijk verbaasd dat deze plek op het industrieterrein, ik geloof dat ze het ‘het gat van Heino’ noemen, zo lang leeg is gebleven, mede omdat deze locatie meteen in het oog springt bij alle automobilisten op de N35”, stelt Baltes

TML Makelaars wil nog meer bedrijfsverzamelpanden neerzetten in Salland. Volgens Erik Baltes snakt de markt naar dergelijke projecten. “In Raalte gaan we bijvoorbeeld een locatie op de hoek Zompstraat/Barkstraat ontwikkelen. Veel kleine ondernemers hebben behoefte aan betaalbare bedrijfsruimte. Als je het dan met zijn tienen tegelijk doet, kun je de kosten flink drukken. Ik geloof dat de meeste kleine ondernemers of ZZP-ers nog heel erg weinig merken van de economische crisis. De bedrijven die hier gevestigd zijn, hebben volop werk. Ach, als het vertrouwen in de economie terug is, zul je zien hoe snel alles überhaupt weer omhoog schiet.”

Blankenfoort biedt ruimte aan onder andere DocScan, Schipper & Schipper Schilderwerken, 4 You Facilitair, Kim Vastgoed BV, Van Keulen Montage, Kartingplaza Vastgoed (opslag), ASK Beheer BV, Bandencentrum Heino en Klussen-/aannemersbedrijf G. Van Gelder. Kijk voor meer informatie op staging2.blankenfoort.nl. Je kunt ook bellen naar TML Makelaars, telefoonnummer 0548-618660.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.