nieuwe website en cd rom bestenbouw

Aannemersbedrijf BestenBouw uit Raalte heeft door het in Wijhe gevestigde Escapement Design een nieuwe site laten ontwerpen. Bezoekers van de website – particulieren, bedrijven en architecten – krijgen direct op de homepage de drie kernactiviteiten van BestenBouw in beeld: Woningbouw, utiliteitsbouw en verbouw.

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor het bedrijf zelf. Wie klikt op de knop BestenBouw, krijgt naast heldere informatie over het aannemers- en bouwbedrijf ook de mogelijkheid een bedrijfsfilm te bekijken. Enige tijd geleden besloot BestenBouw de website te actualiseren en aan te laten sluiten op zijn drie kernactiviteiten. Doel van de site staging2.bestenbouw.nl was te laten zien wat het bedrijf kan, waar het goed in is en wat samenwerking met Besten inhoudt. Wie wat wil laten zien, doet dat door beeld. Besten koos ervoor een scala aan projecten in beeld te brengen door foto’s op de site, maar ook door het laten maken van een bedrijfsfilm.

Om de activiteiten, wijze van werken en service van Besten te belichten, werd gekozen voor interviews met klanten. Want wie kan beter vertellen wat het betekent om met BestenBouw te werken, dan de klant zelf?! Tegelijkertijd met de ontwikkeling van de nieuwe site en bedrijfsfilm werd ook een interactieve CD-rom ontwikkeld. Dit is voor het bedrijf een uitstekend instrument om samenwerkingspartners, zoals architectenbureaus, te laten zien waar het bedrijf voor staat. Eigenaar Jurgen Besten: “De CD-rom vinden mensen verrassend. De concurrentie in de bedrijfstak is groot, daarom is het – naast het leveren van uitstekend werk – belangrijk je ook in je promotie te onderscheiden!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.