nieuwe liederentafel van de roalter jongs

Het Raalter mannenkoor de Roalter Jong’s verzorgt op zaterdag 29 november weer een gezellige liederentafel in de grote zaal van Zwakenberg. Iedereen die van zingen en gezelligheid houdt, is van harte welkom.

Bij een liederentafel krijgt iedere bezoeker een liederenbundel met ongeveer vijftig liederen. Iedereen kan een te zingen lied kiezen en doorgeven aan de koorleider. De muzikanten nemen de bezoekers en de Roalter Jong’s dan muzikaal op sleeptouw. ‘Gezelligheid zonder drempel’ is wat er tijdens een liederentafel verwacht wordt. Kortom: Alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig.

Kaarten voor de liederentafel zijn à 7,50 euro verkrijgbaar bij Multi-Vlaai Raalte en Lederwaren & Rookartikelen Annie Schulten. Donateurs hebben gratis toegang. Koop tijdig kaarten want vol is vol, ook in de zalen van Zwakenberg. De zaal is open om 19.30 uur, de aanvang van de liederentafel is om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.