Home / archiefcentraal / nieuwe kinderinstuiven bij landstede welzijn

nieuwe kinderinstuiven bij landstede welzijn

Landstede Welzijn Ols-Wijhe geeft met ingang van woensdag 19 november een vervolg aan het organiseren van kinderactiviteiten in ’t Olde Postkantoor in Olst. Iedere week worden er nieuwe activiteiten georganiseerd voor alle kinderen die in de groep 1 tot en met 8 van de basisschool zitten. Woensdag 19 november is er een verrassingsinstuif.

Kom gerust eens een keertje kijken en doe gezellig mee met de leukste activiteiten. Je hoeft je van te voren niet op te geven, maar deelname aan de activiteiten kost wel één euro per keer. Op 26 november is er een knutselmiddag, op 3 december ga je eigen pepernoten bakken, op 10 december is er bewegen op muziek voor kinderen en het jaar wordt op 17 december afgesloten met het maken van eigen kerstballen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angéla Bruins van Landstede Welzijn Olst-Wije op nummer 0570-562529 of per mail naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.