Home / archiefcentraal / nieuw tenue geeft minis olstars vleugels

nieuw tenue geeft minis olstars vleugels

Basketballers onder de twaalf jaar van Olstars hebben afgelopen zaterdag voor het eerst thuis in hun nieuwe tenues, beschikbaar gesteld door Shoeby Fashion uit Nijverdal, gespeeld. De sport is in Olst sterk groeiende en binnen de Olstars is het nu voor het eerst dat er twee miniteams zijn. Dit is natuurlijk erg goed voor de vereniging, maar hierdoor waren er niet voldoende goede tenues beschikbaar.

Olstenaar Rob Sloots, vader van één van de spelers en eigenaar van Shoeby Fashion, hoorde de lokroep naar nieuwe tenues en heeft de vereniging deze schitterende outfit geschonken. De vlotte, ambitieuze en een tikkeltje ondeugende uitstraling van dit jonge team past uitstekend bij de uitstraling van zijn kledingzaak. Het gelukkige team is vorig jaar kampioen geworden bij toernooien voor teams onder de tien jaar in de regio Zwolle. Dit jaar nemen deze jonge basketballers voor het eerst deel aan de competitie met als doelstelling wedstrijdervaring op te doen.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.