muzikant arwin aberson ziet abraham

Reden voor familie, vrienden en buren om zijn tuin aan de Reiger in Raalte Noord eens goed vol te zetten met de gebruikelijke rompslomp.

Arwin is een krasse Abraham en zeer actief in de muziek. Als voormalig lid van het showorkest ‘Rendez Vous’ heeft hij in het verleden heel veel bekende Nederlandse artiesten van een muzikale noot voorzien. Ook is hij in Raalte en omstreken bekend van het dweilorkest ‘TismawajewendBand’. Momenteel is Arwin nog actief als muzikant van het duo ‘Note 4 Note’, daarnaast houdt deze creatieveling zich onder meer bezig met webdesign en grafisch ontwerpen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.