Home / archiefcentraal / militairen rap met aanleg tijdelijke brug

militairen rap met aanleg tijdelijke brug

Over het Overijssels Kanaal bij het voormalige MBI Beton ligt tijdelijk een extra brug. De zogeheten pontonbrug is donderdag in een rap tempo in elkaar gezet door enkele militairen, die tot en met zaterdag in deze regio actief zijn vanwege een oefening.

De oefening behelst onder andere het leggen van een brug over het Overijssels Kanaal. Het is de bedoeling dat vrijdag enkele legervoertuigen over de tijdelijke brug rijden. Als alles goed verloopt, dan wordt de pontonbrug zaterdag weer afgebroken.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.