Home / archiefcentraal / meer treinen in het oosten niet in salland

meer treinen in het oosten niet in salland

Sallanders kunnen vanaf 14 december makkelijker het land in komen met de trein. Vanaf Raalte, Heino, Dalfsen, Olst of Wijhe gaan er niet meer treinen rijden. Maar vanaf Deventer, Wierden en Almelo wel.

De Nederlandse Spoorwegen had vrijdag Deventer uitgekozen om de nieuwe dienstregeling het daglicht te laten zien. Deventer? Ja, want vooral voor het oosten van het land wordt het allemaal mooier. Tussen Apeldoorn en Enschede gaat elk half uur een trein rijden. Van Wierden naar Enschede – met een stop in Almelo – zelfs elk kwartier.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.