Home / archiefcentraal / maij benoemd tot opvolger van houben

maij benoemd tot opvolger van houben

Het algemeen bestuur van het CDA Overijssel droeg Maij in september voor als nieuwe voorzitter. Maij heeft bestuurlijke ervaring als waarnemend burgemeester van Zandvoort en tevens als wethouder in Amsterdam. Verder is ze ook een paar jaar plaatsvervangend voorzitter van het CDA Vrouwenberaad en lid van het CDA-partijbestuur geweest. Ze volgt Jos Houben op als voorzitter. Houben is oud-burgemeester van Raalte en tegenwoordig burgemeester in Barneveld.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.