maak maaike miss nederland en stem nu

Het aftellen voor Maaike Heethaar is begonnen, want over ruim een week is het zover: Het Miss Nederland Gala 2008. Op zondag 30 november zal de 24-jarige Raaltese als Miss Overijssel alles uit de kast halen om gekroond te worden tot Miss Nederland.

Maaike zal de jury bij de verkiezing van Miss Nederland, met daarin onder andere Jort Kelder, Wilma Nanninga, Yves Gijrath en Goedele Liekens, moeten overtuigen van haar kwaliteiten. Maar stel dat de juryleden op 30 november niet unaniem zijn over de uitslag, dan geeft een speciale stemronde via internet de doorslag. Stemronde? Ja, voor de publieksprijs… en daarvoor kun je nu al stemmen. Dus ga snel naar de site van Miss Nederland en stem op Miss Maaike.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.