lekkere mona toetjesmiddag bij de c1000

Woensdag zijn twee dames van Mona speciaal voor het tienjarig jubileum van de C1000 in Raalte Noord naar die vestiging gekomen om een toetjesmiddag te organiseren. Alle kinderen die meededen kregen daarom een mooi schort voor en een echte koksmuts, waarna ze startten met het versieren van hun eigen toetjes. Er lag van alles klaar om de toetjes mee te versieren. Zo konden de kinderen kiezen uit hagelslag, lange vingers, Smarties, maar natuurlijk ook chocolade, aardbeiensaus en slagroom.

In totaal deden er woensdag zestig kinderen mee aan deze ‘Mona Toetjesmiddag’, waardoor de C1000 gedurende de hele middag vol gepland was met kinderen. In groepen van vijftien gingen ze aan het werk, wat resulteerde in hele mooie en vooral lekkere toetjes. “De kinderen vonden het echt super leuk”, aldus één van de dames van Mona. “Helaas waren voor de eerste twee groepen de mutsjes nog niet binnen, maar deze kunnen ze later deze week nog ophalen.”

Dit weekend is er het Kampioenschap Winkelwagensjoelen van Raalte, waarbij de winnaar één minuut gratis mag winkelen. De start hiervan is vrijdagavond en dit kampioenschap wordt zaterdagmiddag hervat. De winnaar krijgt behalve een echte beker een minuut gratis winkelen in de C1000 in Raalte Noord! Iedereen mag hier één maal officieel aan meedoen. Dus de eerste keer moet direct je beste keer zijn!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.