Home / archiefcentraal / leerlingen kijken hun ogen uit bij veldhuis

leerlingen kijken hun ogen uit bij veldhuis

Groep 3 van Daltonschool De Ieme in Raalte heeft vorige week donderdag een bezoek gebracht aan drukkerij Veldhuis, in het kader van een project over letters en boeken. In de klas hebben de kinderen een echt letterwinkeltje ingericht net als in het gelijknamige boek ‘Het Letterwinkeltje’ van Marinanne Busser en Ron Schröder. Dit winkeltje was aanleiding voor allerlei activiteiten in de klas.

Om te zien hoe letters in boeken en tijdschriften terecht komen, mochten de kinderen donderdag dus een kijkje nemen in de drukkerij en binderij van Veldhuis Media. Directeur Oscar Jager gaf de kinderen een rondleiding langs de diverse onderdelen van het drukproces. De kinderen waren zeer onder de indruk van alle machines en de grote stapels gedrukte vellen, tijdschriften en kalenders.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.