leaf komende zaterdag in de lantaarn

‘Why’s my life so boring?’ was misschien het meest gehoorde zinnetje op de radio van het afgelopen jaar. De band Leaf was hier met haar hit ‘Wonderwoman’ verantwoordelijk voor. Ze ontvingen de Schaal van Richter voor de meest gedraaide single op 3FM. De tweede single ‘New song’ ging ‘Wonderwoman’ achterna en werd ook een knoert van een hit!

Leaf stond in de zomer op alle festivals in Nederland en in het najaar is het dan eindelijk tijd voor een heuse clubtour, met op zaterdag 15 november een optreden in Hellendoorn. Leaf deed de Lantaarn al eerder aan als support van VanVelzen. Dat was al goed. De band is alleen maar beter geworden. Aanvang is om 21.00 uur. De zaal is al vanaf 20.30 uur geopend. De entree bedraagt 16 euro (14 euro in de vooverkoop). Meer info op staging2.lantaarn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.