kwiek roept fans op voor steun in dalfsen

Het gaat dit handbalseizoen nog niet echt goed met de dames van GIBO Groep Kwiek uit Raalte. Van de negen wedstrijden werden er pas twee gewonnen en dus staat Kwiek in de onderste regionen van de landelijke eredivisie. De komende wedstrijden moeten echt punten worden verzameld, zeker tegen directe concurrenten. Aanstaande zaterdag wacht bovendien de streekderby tegen Grando Keukens Dalfsen en daarbij is steun van alle handbalfans uit Raalte erg gewenst.

In Sporthal De Trefkoele in Dalfsen begint de wedstrijd zaterdag om 20.30 uur. “We hebben de laatste twee wedstrijden weliswaar niet gewonnen, maar met onze vechtlust en positivisme komen we een heel eind”, stelt Kwiek-aanvoerster Rianne Booijink. “We hopen dat we in Dalfsen aangemoedigd worden door veel Kwiek-fans, want dat is voor het team echt een steun in de rug. Met onze inzet en de support van de fans, heb ik er alle vertrouwen in dat we tot een goed resultaat komen in Dalfsen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.