korenbloem schenkt savas liefst 885 euro

Kinderen en volwassenen met een beperking trainen iedere zaterdag, onder deskundige begeleiding van zwemvereniging Savas, in zwembad Tijenraan in Raalte. De Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten kan dit aanbieden dankzij de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires. En dankzij de sponsoren en vrije giften, zoals de cheque die De Korenbloem uit Raalte afgelopen zaterdag overhandigde.

Katholieke Basisschool de Korenbloem heeft in het schooljaar 2007-2008 twee activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Savas. Dat leverde liefst 885 euro op en dat bedrag werd zaterdag door vier kinderen uit groep acht overhandigd aan bestuursvoorzitter Joop van den Brink van Savas. Uit dit soort acties worden nieuwe materialen en vrijwilligersactiviteiten betaald, zo vertelde Van den Brink. De leerlingen kregen verder een rondleiding, namen zij deel aan een les techniekzwemmen. Een traktatie in het restaurant sloot het geheel af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.