kinderen verlaten c1000 geschminkt en al

De C1000 in Raalte Noord heeft woensdag wederom een geslaagde kinderactiviteit afgewerkt. Op het programma, ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Raalter C1000-vestiging in Noord, stond dit keer een speciale schminkclown. Er werd van alles gevraagd aan de clown, van enge haai tot vlinder. En de clown? Die maakte ze allemaal en zette ieder kind die dat maar wilde in de schmink.

Aankomende zaterdag is er in de winkel een groot 7Up-Wervelwindspel, waaraan jong en oud mogen deelnemen. Ook hier zal voor beide categorieën weer een mooi prijs klaar staan. Buiten is er dan ook een spelletjesmiddag voor de jeugd tot en met 15 jaar. Hiervoor kun je je op de dag zelf nog inschrijven. Het is de afsluiting van de derde feestweek. De laatste week wordt nog net zo spectaculair met kinderactiviteiten en een grote verloten onder alle ingeleverde kassabonnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.