kids in pyjama aan het dansen en swingen

Ruim veertig kinderen hebben vrijdag eens flink doorgehaald bij speeltuin Blekkerhoek in Raalte. Daar was een disco voor de Raalter jeugd georganiseerd en iedereen mocht komen. Maar daarvoor moest je wel vijftig cent betalen, en bovendien moest je in pyjama komen, want het betrof vrijdag een heuse ‘Pyjamaparty’.

De jongste kinderen konden vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur lekker dansen, swingen en jumpen op muziek van een echte DJ. Vanaf half acht ging het dak van de Blekkerhoek er echt helemaal af, want toen was het de beurt voor de al iets oudere kinderen. Hoelaat het precies is geworden weten we niet, maar voor de meeste kinderen was het later dan normaal op vrijdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.