kansloos verlies salvora in speciale oefenpot

Het mix recreanten team van volleybalvereniging Salvora uit Raalte heeft vorige week een sportieve wedstrijd gespeeld tegen het mix recreanten team van Liever Sportiever. Dit team is een onderdeel van de dovensportvereniging uit Arnhem en heeft als doelstelling het sportief met elkaar bezig zijn en het bevorderen van de sociale contacten, waarbij communicatie geen probleem hoeft te zijn. Ook tijdens de wedstrijd tegen Salvora bleek dit geen probleem.

Met veel enthousiasme begonnen beide teams aan deze vriendschappelijke wedstrijd, die werd gespeeld in de Rohdahal in Raalte. De ploeg van Liever Sportiever bleek uiteindelijk een maatje te groot voor de recreanten van Salvora. In de eerste set konden de Raaltenaren lang bijblijven, maar kwamen zij toch net iets te kort: 23-25. Ook de tweede, derde, vierde, vijfde en zesde set ging verloren.

Natuurlijk eindigde de avond met een gezellig samenzijn en een lekker drankje en zijn de teams alweer overeengekomen dat het oefenpotje zeker voor herhaling vatbaar is, misschien volgende keer wel in Arnhem.

De recreanten van Salvora kunnen overigens nog wel wat leden gebruiken. Geïnteresseerden mogen altijd een paar trainingen gratis meedoen. Mix recreanten trainen elke woensdagavond in de Rohdahal van 19.45 uur tot 21.00 uur. Dames recreanten trainen elke maandagavond in gymzaal De Ieme van 19.45 uur tot 21.00 uur. Heren Recreanten trainen elke maandagavond, ook in gymzaal De Ieme van 21.00 uur tot 22.15 uur. Voor meer info kun je contact opnemen met T. Besten op nummer 0572-352728.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.