jumping indoor luttenberg goed van start

De derde editie van het meerdaagse paardenevenement Jumping Indoor Luttenberg is woensdagmiddag goed van start gegaan. De organisatie is zeer blij dat de ruiters massaal de weg naar Luttenberg hebben weten te vinden. Op de openingsdag sprongen er zeer veel deelnemers door de fraaie parcoursen van Pieter Koopmans.

Er werd allereerst begonnen met de klasse L. In de rubrieken 1 en 2 gingen respectievelijk Ilona Moddejonge en Mareille Schroder er met de eerste plaats vandoor. Verder eindigden ook enkele regionale ruiters zoals Peter van de Weegh en Hans van der Kolk hoog in het klassement. In de klasse B ging Ellen van Asselt uit Lemelerveld zowel in rubriek 3 als rubriek 4 met de winst aan de haal. Daarnaast deden ook Rinske Gerner uit Mariënheem en Liset Kleine Schaars uit Raalte een greep in de prijzenpot. Voor meer uitslagen: staging2.jumpingindoorluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.