jonkman geeerd met bronzen ntfu speld

Fietstoerclub Heikera heeft dinsdagavond, tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in het Kerkhuus in Heino, op feestelijke wijze afscheid genomen van secretaris Flip Jonkman. Na een dankwoord van voorzitter Ben Veldkamp werd Jonkman, één van de oprichters van de 27-jarige fietstoerclub, verrast met de bronzen speld van de NTFU.

Jonkman kreeg deze (hoogste) onderscheiding omdat hij zich al die jaren bijzonder heeft ingespannen voor de club. Meer dan 33 jaar was hij toerleider van Blokje Om, één van de meest succesvolle toertochten die Heikera elk jaar organiseert. Naast zijn werk als secretaris was hij de grote promotor van de club en wist hij vele fietsliefhebbers aan zich te binden. Ook was hij initiatiefnemer van de fietsroute rondje Heino.

Uit handen van voorzitter Ben Veldkamp kreeg Jonkman een attentie en een weekendje weg aangeboden. Zijn echtgenote Alie kreeg een bos bloemen. Jonkman blijft wel lid van Heikera en aanvoerder van de zogenaamde donderdagmorgengroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.