internetcafe erg blij met beursdeal azerty

Het is een beetje veel Azerty deze week, dezer dagen. Maar zo gaat met een bedrijf dat het goed doet. In de week dat Azerty een prestigieuze prijs won, hebben ze ook nog ergens tijd gevonden bij Zorggroep Raalte alle computers van het internetcafé een flinke opknapbeurt te geven.

De Raalter Beursvloer was een vraag- en aanbodmiddag tussen maatschappelijke instellingen en ondernemers in Raalte. Eens per jaar wil men dat organiseren. Salland Centraal probeert dat door te trekken. Iedere week aandacht voor de Beursvloer op de site. Eens in de maand in de weekkrant. Waarbij we iedereen uitnodigen mee te doen. Maatschappelijke instellingen kunnen hun vraag stellen. Ondernemers mogen een aanbod doen. We krijgen graag verslag van uitgevoerde matches.

Paul Overmars van Zorggroep Raalte (Swaenewoerd en Angeli Custodes in Raalte, Mariaoord in Luttenberg en Stevenskamp in Heeten) heeft Mark Gotschalk van Azerty drie dagen lang over de vloer gehad om de zes pc’s van het internetcafé weer te laten doen wat ze moeten doen: Bezoekers van het internetcafé leren met computers om te gaan. Daar heb je toch op zijn minst een goede computer voor nodig. Dus is Windows en MS Office op alle pc’s opnieuw geïnstalleerd, gekoppeld aan een internetupdate met back up en virusscan. Dus mocht er nu nog een keer weer wat verkeerd gaan, kan Paul het zelf herstellen.

Voor wie nog twijfelt zich aan te melden voor het internetcafé: De pc’s hebben nu ook een dvd-station. Kun je er ook films kijken, maar vermoedelijk ook wel kopiëren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.