inschrijving succesvolle mmt cup geopend

Ook dit jaar organiseert de landelijke rijvereniging Bathmen e.o. de succeswedstrijd MMT Cup. Vanaf heden kunnen ruiters zich opgeven.

De formule blijft identiek, maar vanwege een naamswijziging van de sponsor krijgt de cup een nieuwe naam, namelijk ‘Mondial Foods Cup’. Ook met de nieuwe naam worden topruiters als Dubbeldam, de gebroeders Schröder en talentenbroers Dijks verwacht.

“De formule blijft identiek aan vorig jaar, maar we blijven luisteren naar onze deelnemers, om zo ieder jaar een nóg beter evenement neer te zetten. Zo zijn er dit jaar ook op de finaledag geldprijzen te winnen, zodat laaggeklasseerde finalisten altijd een goede reden hebben om een sprong te wagen”, aldus Linda Zomer namens de organisatie.

De Mondial Foods Cup is een springcup voor de klassen M, Z en ZZ met drie selectiewedstrijden en een finale. De best geklasseerden gaan door naar de finale, hiervoor kijkt de organisatie naar de twee beste selectieresultaten per combinatie. De finale wordt verreden tijdens het paardensportevenement “Bathmen te Paard”. Volle tribunes gegarandeerd.

Succesfactoren blijken de goede organisatie, de gezelligheid, de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’ en het flinke prijzengeld van duizenden euro’s. De winnaar kan zelfs 2.500 euro verdienen. De selectiewedstrijden zijn op vrijdag 19 december, vrijdag 2 januari en vrijdag 30 januari. Tijdig inschrijven is aan te raden.

Alle wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen, de toegang tot de selectiewedstrijden voor het publiek gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.