in de rij voor taxatiedag in lemelerveld

De taxatiedag ‘Tussen Kunst en Kitsch’ in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld heeft zaterdag veel mensen op de been gebracht. Ruim 150 voorwerpen van zeer uiteenlopende aard werden door de taxateurs Enno de Boer en Wim Poelman letterlijk en figuurlijk onder de loep genomen.

Vooral in de ochtenduren kwam er veel publiek naar het Kulturhus, waardoor er al gauw een rij ontstond. De gezellige sfeer en de humoristische uitleg van de taxateurs animeerde de wachttijd. Ondertussen kwam er heel wat kunst voor de dag. Met name schilderijen, maar ook bloedkralen met een gouden slot, vazen, kannetjes en oude munten.

De beoordeling van de taxateurs hield de spanning er in. Dat resulteerde in een opgewekte stemming bij een meevallende waarde, maar ook tegenvallers deden zich voor. Aan het eind van de middag vatte één van de taxateurs het geheel samen als: “Een geslaagde opzet in een gezellige sfeer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.