horizon doet indrukken op bij hotel de zwaan

De middenbouw 2-groepen van SBO de Horizon in Raalte hebben donderdag in het kader van het project ‘de gezonde McDrive’ een bezoek gebracht aan Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte. Een zeer leuke en vooral leerzame excursie voor de leerlingen binnen het thema ‘Maken en Gebruiken’ volgens de Verhalend Ontwerpmethode.

Bij binnenkomst bij De Zwaan werden de leerlingen hartelijk ontvangen met limonade en koek in de Gelagkamer. Daarna kregen ze een rondleiding in de keuken door Richard de Haan, de kok. Hij liet hen allemaal prachtige apparatuur zien zoals een vacuümmachine, een grote afwasmachine, frituurapparatuur, bordenrekken, een oven voor wel tien broden en nog veel meer. Ook gaf hij een groente-snijdemonstratie, hij kon zelfs met zijn ogen dicht nog goed snijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.