hoofdklassesponsoren voor bc hoogerheyne

Het eerste team van badmintonclub BC Hoogerheyne uit Heino heeft twee nieuwe sponsoren weten te strikken. Intersport Schutte Raalte en Lindeboom Ford Heino hebben hun naam verbonden aan dit succesvolle team. Daarmee acteert BC Hoogerheyne nu voor het eerst op hoofdklasseniveau met sponsoren die staan voor kwaliteit en klasse.

De stimulerende invloed van de twee nieuwe sponsoren heeft inmiddels geleid tot prachtige resultaten. Het eerste team van de badmintonclub speelde tot nu toe vijf wedstrijden, waarvan het er liefst drie winnend wist af te sluiten. Slechts eenmaal werd er verloren, de andere wedstrijd eindigde gelijk. Een gedroomde start voor de promovendus, dat belooft dus nog veel goeds voor de rest van de competitie.

Linh Pham Thi, Jolande Blankenvoorde, Mirjam Wink, Dennis Nijkamp, Duong Pham en Winfred Peters zijn er op gebrand om er voor club en sponsoren een ongeëvenaard seizoen van te maken. Extra trainingen en sparringpartijen dragen daartoe ongetwijfeld bij. De in de hoofdklasse verplicht te gebruiken, dure veren shuttles worden gesponsord door vertaalbureau Password Translations uit Heino.

De jeugd van BC Hoogerheyne laat inmiddels ook uitgebreid van zich horen. Maar liefst vier teams nemen dit seizoen deel aan de diverse competities. Het jeugdkampioensteam wordt óók gesponsord door Lindeboom Ford Heino. Sponsoring en goede prestaties gaan altijd hand in hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.