hhzd met pepernoten langs de deur in heino

De Heinose handbalvereniging (HHZD) houdt op zaterdag 22 november een pepernotenactie. De verschillende jeugdteams gaan langs de deur in Heino om pepernoten te verkopen. De inhoud van de zakken is 300 gram en ze kosten 2 euro per stuk.

De opbrengst van de actie is bestemd voor de clubkas. “Onder andere door deze actie kunnen we de contributie laag houden zodat de handbalsport betaalbaar blijft”, zo stelt de HHZD. De pepernoten zijn van Bolletje, de huisleverancier van de echte Sinterklaas.

Een andere actie van de handbal is het inzamelen van oud papier. Oud papier kun je elke vrijdag bij de kleedkamers van de handbal op het sportpark kwijt. De HHZD vraagt om het papier in dozen of gebundeld aan te bieden. “Vrijwilligers die de containers laden, zijn je zo erg dankbaar”, zo laat de handbalvereniging weten.

De handbal verzorgt ook huisbezoeken van Sinterklaas. Wil je dit jaar Sint en Piet op bezoek, dan kun je bellen naar 0572- 393778.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.