hetkoor en salland vocaal geven concert

HetKoor uit Heino en mannenkoor Salland Vocaal geven gezamenlijk op zondag 23 november een concert in de Plaskerk in Raalte. Met een afwisselend programma zullen beide koren zich aan het publiek presenteren.

Mark Schrijver is de dirigent van HetKoor en Alma Grooters begeleidt op piano. HetKoor zingt meerstemmig, van luchtig tot klassiek. Als gast-solist zal Cora Dijk tijdens het concert samen met HetKoor een lied van Schubert zingen. Salland Vocaal staat onder leiding van Janny van der Sande en zingt van licht klassiek tot pop. Salland Vocaal bestaat nu ruim een jaar, terwijl HetKoor volgend jaar haar vijfjarig bestaan zal vieren.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop á 4 euro bij de VVV-kantoren in Raalte en Heino en bij de leden van de koren. Ook bij aanvang van het concert zijn eventueel nog kaarten te koop. De entree is inclusief een kop koffie/thee in de pauze. Kinderen tot 12 jaar gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.